Fotbaliştii Andrei Cătălin Albu şi Jesus Eduardo Sperlea, ambii legitimaţi la echipa FCU Craiova, au fost arestaţi preventiv de magistraţii Judecătoriei Craiova, după ce au tâlhărit trei adolescenţi, cu vârste cuprinse între 13 şi 15 ani.

Andrei Cătălin Albu, în vârstă de 18 ani, şi Jesus Eduardo Sperlea, în vârstă de 16 ani, au fost reţinuţi de poliţiştii doljeni, după ce miercuri noaptea, prin amenințarea cu bătaia, le-au luat sume de bani unor adolescenţi cu vârstele cuprinse între 13 și 15 ani, toți din Craiova.

„În urma activităților investigativ-operative desfășurate de polițiștii Secției 4 Poliție Craiova, în noaptea de 16/17 noiembrie a.c., i-au identificați pe cei doi tineri bănuiți de comiterea celor trei infracțiuni, respectiv un tânăr de 18 ani, din comuna Oprișor, județul Mehedinți și un minor de 16 ani, din municipiul Craiova. Cei doi au fost conduși la audieri, iar în urma probatoriului administrat, polițiștii i-au reținut pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj”, arată polițiștii doljeni.

Cei doi au fost prezentaţi magistraţilor Judecătoriei Craiova, joi, care au dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

Cei doi au contestat decizia, iar Tribunalul Dolj va avea de spus ultimul cuvânt pe 22 noiembrie.

Andrei Cătălin Albu joacă pe postul de mijlocaş central, însă în acest sezon nu a prins prima echipă a grupării din Bănie, jucând pentru echipa a doua a clubului în Liga a IV-a. El este fratele unui alt jucător al FCU, Dragoş Albu.

Şi Jesus Eduardo Sperlea este tot un obişnuit al echipei secunde a clubului.

Sursa: Realitatea de Dolj

Articolul precedentPASTILA PENTRU SUFLET
Articolul următorPloi, vijelii şi ninsori pentru următoarea perioadă. A fost emis Cod Galben