Foto: panduriics.ro

Pandurii Târgu Jiu a cedat fără drept de apel în etapa a 34-a din Liga 2: 0-6, la București, cu Metaloglobus! Este cel mai sever eșec al gorjenilor în acest sezon.

Pandurii a încasat două goluri în finalul primei reprize. Claudiu Herea a deschis scorul în minutul 34, iar veteranul Ovidiu Herea a dublat avantajul gazdelor, din penalty.

După pauză, ”alb-albaștrii” au mai primit patru goluri. Au marcat Lungu (52), Ghenovici (75), Caramalău (89) și Potecea (90+3).

Eșecul de azi complică și mai mult situația formației din Târgu Jiu, care este acum prima deasupra locurilor retrogradabile, cu un avans de doar două puncte față de Energeticianul.

Mai mult, în ultimele patru meciuri rămase de disputat, ”pandurii” antrenați de Adrian Bogoi au doar meciuri foarte grele. Mai întâi, marți, de la ora 16:00, vor întâlni, pe teren propriu, Chindia Târgoviște – echipă care este foarte aproape de promovarea directă.

Sâmbăta viitoare, Pandurii joacă la Petroșani, cu Energeticianul, iar în ultimele două etape vor întâlni ASU Politehnica Timișoara, pe teren propriu, și Universitatea Cluj, în deplasare.

Articolul precedentTrei tineri au fost reținuți după ce au vandalizat o mașină la Târgu Jiu
Articolul următorBătaie pentru un loc de parcare la Târgu Jiu