Un proiect de infrastructură extrem de important pentru județul Gorj, promis în repetate rânduri de actuala guvernare, drumul expres Târgu Jiu – Craiova, rămâne în faza de concept. Procedura de licitație a fost suspendată.

După ce fusese amânat de două ori, termenul pentru depunerea ofertelor a fost prelungit din nou, pentru o dată încă neanunțată.

Dan Vîlceanu, președintele PNL Gorj, a taxat imediat, pe Facebook, această decizie.

”PSD-ALDE A SUSPENDAT licitația pentru elaborarea studiului de fezabilitate pentru drumul expres Craiova – Târgu Jiu. Nu mă mir, pentru că știam că mint și nu au de gând să facă ceva, ci era promisiune de campanie electorală! Însă este inadmisibil că PSD și ALDE vor să manipuleze oamenii cu lansarea unor licitații publice, pe care apoi le tot amână”, a scris deputatul.

Acesta susține că toată ideea drumului de viteză, care ar ajuta mult economia județului, a fost doar praf în ochi în campania electorală.

”Să le introducă în sistemul de achiziții publice nu-i costă nimic și asta le permite să mintă în continuare că proiectul va fi realizat! Ca aceasta sunt zeci de licitații de obiective din țară, toate amânate sau suspendate! Guvernul investițiilor suspendate!”, a mai scris Dan Vîlceanu.

Articolul precedentSe repară străzile din ”mijlocul” Motrului
Articolul următorPrimele două comune din Gorj care au stații de alimentare pentru mașinile electrice