Marți seară a fost finalizată prima inspecție a podurilor de pe drumurile naționale din Oltenia, nefiind identificate probleme, potrivit DRDP Craiova. 

Au fost inspectate în prima fază podurile cu mai multe deschideri și nu au fost identificate probleme cauzate de cutremurele înregistrate în ultima perioadă, transmite DRDP Craiova.

„A fost finalizată prima inspecție a podurilor de pe drumurile naționale, au fost inspectate în prima fază podurile cu mai multe deschideri, nu au fost identificate probleme cauzate de cutremurele înregistrate în ultima perioadă. Directorul Regional al DRDP Craiova, Calin Cosmin Petruț, a solicitat tuturor secțiilor de drumuri naționale din subordine să continue inspecția și să monitorizeze toate zonele cu risc, în special zonele de defilee, unde este risc să apară căderi de pietre de pe versanți”, anunță Direcția Regională de Drumuri și Poduri Craiova.

Un cutremur cu magnitudinea de 5,7 pe scara Richter a avut loc marți în zona Oltenia, județul Gorj, potrivit Institutului Național de Fizica Pământului (INFP).

Cutremurul s-a produs la ora 15:16:53 (ora României), la adâncimea de 40 km. Cel puțin cinci replici au fost înregistrate. Cutremurul s-a produs la 102km NV de Craiova, 120km SV de Sibiu, 146km V de Pitești, 161km SE de Timișoara, 183km SE de Arad, 195km S de Cluj-Napoca, 204km E de Belgrade, 208km E de Zemun, 212km NE de Nis, 212km V de Brașov.

Articolul precedentRaportul care aruncă totul în aer. Lista aranjamentelor făcute de OMV Petrom – Culisele Statului Paralel
Articolul următorElena Udrea rupe tăcerea: primul INTERVIU din închisoare. Anca Alexandrescu: Avem DOCUMENTELE SECRETE care dinamitează România! Și este abia începutul!