Două ordine de protecție au fost emise, miercuri, de către polițiști, după ce două femei, din comunele Scoarța și Săulești, județul Gorj, au fost agresate.

Potrivit IPJ Gorj, miercuri, polițiștii din Târgu-Cărbunești au fost sesizaţi, prin apelul 112, de către un tânăr, de 16 de ani, din comuna Scoarța, cu privire la faptul că tatăl său agresat-o pe mama sa.

„Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat, de 47 de ani, pe fondul consumului de alcool, ar fi amenințat și exercitat acte de violență asupra soției sale, de 52 de ani. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de amenințare și violenţă în familie. Totodată, polițiștii au luat măsura emiterii unui ordin de protecție provizoriu față de bărbat, pe o perioadă de 5 zile”, au precizat polițiștii gorjeni.

Tot miercuri, polițiștii din Târgu-Cărbunești au fost anunțați de către o femeie, în vârstă de 43 de ani, din comuna Săulești, cu privire la faptul că are un conflict cu fostul soț.

Oamenii legi au constatat faptul că un bărbat, de 47 de ani, s-a deplasat la locuința fostei soții, pe care ar fi amenințat-o cu acte de violență și ar fi sustras o bicicletă.

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de amenințare, violare de domiciliu și furt. Totodată, polițiștii au luat măsura emiterii unui ordin de protecție provizoriu față de bărbat, pe o perioadă de 5 zile”, au mai menționat reprezentanții IPJ Gorj.

Sursa: Realitatea de Gorj

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 165. Nimic nu-i mai ține pe români în casă când vine vorba de distracție!
Articolul următorBilanț coronavirus 25 februarie: 3.923 de cazuri noi, 81 de decese