Prezent luni seara, la emisiunea „Reporter 24”, deputatul PSD Emil Albotă a explicat raţionamentul care stă în spatele deciziei social-democraţilor de a intra l guvernare cu cei de la PNL.

Albotă a explicat că este timpul ca PSD să nu mai stea doar pe margine, ci să şi intervină pentru rezvolvarea crizelor în care ţara se află – economică, sanitară şi politică.

„Poate părea ca un clişeu, dar nu este. Noi gândim ca un partid responsabil. Pentru noi, faptul că intrăm acum la guvernare, politic vorbind, nu este niciun avantaj. Ba, din contră, este o perioadă complicată, o perioadă care va veni cu mari convulsii sociale, având în vedere creşterile de preţuri, inflaţia mare, criza sanitară. Poate părem uşor sinucigaşi intrând la guvernare, dar vrem să arătăm că nu doar vorbim şi chibiţăm de pe margine ci vrem să ne responsabilizăm şi să facem ceea ce este de făcut în această ţară care, din păcate, este neguvernată de vreo doi ani, chiar trei”, a explicat deputatul PSD.

Luni seara, Biroul Politic Naţional al PNL a decis cu majoritate absolută de voturi începerea negocierilor cu PSD pentru coagularea unei majorităţi care “să asigure României stabilitatea necesară pentru a fi depăşită criza politică şi sanitară”.

Articolul precedentOfertă depusă pentru modernizarea drumului dintre judeţul Gorj şi Piteşti
Articolul următorAngajat al Complexului Energetic Oltenia, mort după ce a fost strivit de utilajul pe care lucra