În această dimineață pe majoritatea arterelor rutiere la nivelul țării, traficul se desfășoară pe un carosabil umed și sunt semnalate precipitații sub formă de ploaie ușoară.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, DN 1 Ploiești-Brașov, traficul se desfășoară pe un carosabil umed, cu precipitații sub formă de burniță și ploaie ușoară, temperaturi pozitive, cu vizibilitate bună și valori reduse.

Se circulă în condiții de ceață, cu vizibilitate redusă izolat sub 200 metri, pe raza județelor Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava, Vaslui și Vrancea.

Conducătorii de autovehicule sunt sfătuiți să adapteze viteza la condițiile de drum, să mărească distanţa de siguranţă în mers, când rulează pe un carosabil umed sau alunecos, să-și echipeze autovehiculul cu anvelope de iarnă dacă își planifică deplasările în zone unde suprafața de rulare este acoperită de gheață, zăpadă sau polei și să se interezeze în prealabil de starea drumurilor și de condițiile meteorologice.

Articolul precedentSunt anunțate noi sancțiuni pentru șoferii care depășesc limita legală de viteză în trafic
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET