Un copil în vârstă de 10 ani a ajuns la spital, joi, după ce o creangă desprinsă dintr-un copac i-a căzut în cap, în Parcul Central din Târgu Jiu.

Poliţiştii au deschis un dosar în urma acestui eveniment, fiind făcute cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

„Patrula de Siguranță Publică și polițiști din cadrul Biroului Investigații Criminale s-au deplasat la Secția UPU Gorj, unde au luat legătura cu bunica minorului, stabilind faptul că la aceeași dată, în jurul orei 10:30, în timp ce se afla în zona amfiteatrului în Parcul Central din municipiul Târgu-Jiu, împreună cu bunica sa, minorul de 10 ani a fost lovit de o creangă care s-a desprins dintr-un copac de esență plop, de la înălțimea de aprox. 20-25 m, fiindu-i provocate leziuni la nivelul brațului superior drept.

Minorul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu, fiindu-i acordate îngrijiri medicale de specialitate”, transmite IPJ Gorj.

Sursa: Realitatea de Dolj

Articolul precedentMotocicliștii trag un semnal de alarmă! Ride&Ride: Și noi suntem în trafic! Ca să primești respect, trebuie să oferi respect!
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET: Nu plătiți nimănui cu rău pentru rău. Îngrijiți-vă de cele bune în fața tuturor oamenilor