În urmă cu 3 ani, în 2016 a fost cumpărat bradul de 100.000 de euro cu scopul de a-l folosi 12 ani, dar autoritățile au renunțat la această idee și au abandonat bradul după doar 2 ani de folosință.

Impresionantul brad este confecționat din aluminu și oțel. Are o înălțime de 22 de metri, un sistem audio, instalații si ornamente. În total are peste 800.000 de led-uri.

Primarul orașului Târgu Jiu, Marcel Romanescu nu are de gand să foloseasca vechiul brad și chiar a vorbit deja cu Ocolul Silvic să achiziționeze un brad natural, foarte înalt pe care îl va poziționa în centru orașului la fel ca anul trecut.

Localnicii sunt nemulțumiți de decizia primarului, aceștia declară faptul că vechiul brad a fost extrem de scump și este o risipă mare de bani să rămână uitat intr-o magazie în timp ce edilul cheltuiește sume importante de bani pentru alți brazi.

Consilierul local, Eduard Lădaru este de partea localnicilor și condamnă decizia actualului primar. Acesta spune că motivul dat de edil nu este unul întemeiat, ci că schimbarea bradului reprezintă doar o risipă de bani.

Viceprimarul orașului Târgu Jiu, Adrian Tudor declară faptul că bradul de 800.000 de euro este unul cu adevărat deosebit și că merită să mai fie folosit, dar primarul își dorește să cheltuiască banii publici.

Articolul precedentO tânără din Gorj, rănită grav într-un accident oribil pe A1
Articolul următorJandarmii gorjeni au salvat doi pui de urs