O femeie din localitatea gorjeană Jupânești este bănuită că ar fi născut acasă și apoi și-ar fi ucis propriul copil. Acuzațiile au fost făcute de ceilalți copii ai femeii, la școală.

Procurorii au deschis deja un dosar penal și se fac cercetări în acest caz, scrie ”Pandurul”. Trei dintre cei patru copii ai familiei au fost duși, de urgență, în centrul de plasament de la Târgu-Cărbunești.

Copiii au povestit la școală ”că mama lor a fost însărcinată, a născut acasă și a dus bebelușul în pod, că ea l-ar fi omorât, l-ar fi pus într-o postavă în podul casei și după ceva timp au mai găsit doar sânge în pod”, potrivit directorului Școlii din Jupânești, Cristian Diaconescu, care s-a declarat șocat de cele auzite.

”Cei trei copii au fost aduși de Poliție la Centrul din Târgu-Cărbunești în seara zilei de 5 martie. Avem acordul părinților. Este o investigație penală și nu pot să vă spun mai multe. Urmează să facem și noi o anchetă, să evaluăm situația acestei familii”, a explicat Lucian Zălog, directorul adjunct al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj, pentru sursa citată.

Vecinii familiei spun că familia este una liniștită, dar și că povestea copiilor nu este nouă, ci datează de cel puțin doi ani.

Mama acuzată de pruncucidere neagă vehement toată povestea.

”Nu este adevărat. Am fost la Parchet. M-au chemat domnii procurori. Am spus că nu este adevărat. Să vină și să ancheteze. Eu am mai rămas însărcinată după cei patru copii, dar am făcut avort la spital, la Târgu-Cărbunești. Nici vorbă să nasc acasă ori să omor copilul! Cum să omor eu un copil?”, a fost reacția femeii.

Articolul precedentAmendă de la ITM Gorj pentru Pandurii
Articolul următorDNA a trimis în judecată un fermier din Gorj