O autospecială de poliţie a fost avariată, duminică seara, în urma unei intervenţii la un scandal între doi fraţi, în comuna Drăguţeşti din Gorj.

Potrivit poiţiştilor, un bărbat în vârstă de 52 de ani, din satul Cîrbești, în timp ce se afla la domiciliul fratelui său  în vârstă de 56 de ani, din aceeași localitate, în urma unui conflict pe fondul unei moșteniri, l-ar fi lovit pe acesta și pe soția sa de 53 de ani, cu un obiect contondent din material lemnos.

Ulterior, bărbatul de 52 de ani s-a deplasat la autospeciala cu care polițiștii se deplasaseră la fața locului și a lovit cu obiectul contondent în cauză autospeciala de poliție, provocând mai multe avarii.

De asemenea, agresorul i-a  amenințat cu moartea și cu acte de violență pe trei dintre polițiștii care interveniseră la fața locului.

„La intervenție au participat și polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu,  Biroului Rutier și Serviciului pentru Acțiuni Speciale. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violență în familie și ultraj”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Victor Ţuhaşu.

Sursa: Realitatea de Gorj