Adrian Bogoi, antrenorul Pandurilor din Târgu Jiu. Foto: Pandurii CS

Adrian Bogoi, antrenorul formației Pandurii Târgu Jiu – una dintre cele mai sărace echipe din Liga 2, a răbufnit la adresa primarului Marcel Romanescu, care declarase că era mai bine ca gruparea să intre în faliment.

”Avem nişte acţionari care nu dau banii şi mai avem şi primarul acestui oraş care voia să bage echipa în faliment, după cum a declarat în presă. După câte am înţeles că a spus, vreau să îi transmit şi public că are nişte consilieri personali foarte, foarte proşti, dacă l-au sfătuit aşa. Pentru că o echipă luată din judeţ cheltuie mai mulţi bani să ajungă unde suntem noi, decât ce putem să cheltuim noi ca să rămânem în liga a doua”, a declarat Bogoi, care a reușit anul trecut să mențină echipa în al doilea eșalon valoric al fotbalului românesc.

Cu toate că are la dispoziție cel mai tânăr lot din Liga 2, majoritatea jucătorilor fiind crescuți chiar de clubul din Târgu Jiu, Bogoi a reușit și de această dată un sezon peste așteptări, echipa situându-se la mijlocul clasamentului, cu mai puțin de o treime din meciuri rămase de disputat.

”Toate echipele care sunt sub noi în clasament, din punct de vedere financiar, stau mult, mult mai bine decât noi. Aşteptăm ca în această săptămână să se rezolve foarte multe lucruri, pentru că nu se poate face performanţă la întâmplare”, a mai spus Bogoi.

Pandurii Târgu Jiu este în insolvență de mai bine de doi ani și viitorul financiar al grupării nu este deloc unul roz, cu toate că gruparea a câștigat în instanță procesul cu finanțatorii, care ar trebui să plătească contribuții restante consistente.

Articolul precedentBugetul Primăriei Târgu Jiu, cel mai mic din ultimii ani
Articolul următorDouă străzi neasfaltate din Târgu Jiu, reabilitate cu 1,2 milioane de lei