Oradian Căldăraru, consilierul pe probleme cu comunitatea romă la Primăria Târgu Cărbunești, este inculpat într-un dosar de trafic de persoane ce se judecă la Tribunalul Gorj.

Căldăraru nu este la primul proces în care este anchetat, el fiind inculpat și într-un dosar la Judecătoria Craiova, pentru o faptă de ultraj comisă în Slovenia.

Oradian Căldăraru lucrează atât la Primăria Târgu Cărbunești, cât și la grupul de lucru mixt de la nivelul județului Gorj, numit prin ordin al prefectului. El a fost convins să se autosuspende din aceste funcții, în urma apariției în presă a proceselor în care este anchetat.

Căldăraru Oradian a fost trimis în judecată sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de: constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de minori în formă continuată (persoană vătămată Șerban Beatrice Corina) și trafic de persoane în formă continuată (cu privire la Lăudat Mihaela Mădălina).

Primăria Târgu Cărbunești a mai atras funcționari cu probleme penale și în trecut: Alivian Petre Ardeleanu fiind inculpat și condamnat într-un dosar de fals în acte, iar Marcel Alexandru Tudorin este judecat pentru furt.

Articolul precedentBărbatul bătut în fața unui bar din Rovinari a murit
Articolul următorUn gorjean a plantat un copac în mijlocul drumului