Un angajat al Exploatării Miniere Roșia – cea mai mare carieră din Europa – a fost bătut de trei persoane pe care le-a prins la furat de fier din cadrul unității Complexului Energetic Oltenia.

Bărbatul a fost lovit cu un corp dur în cap de unul dintre cei trei hoți. Aceștia au fost surprinși de angajatul CEO, în vârstă de 44 de ani, în timp ce transportau mai multe traverse de metal cu o căruță trasă de cai.

Unul dintre agresori este șoferul primarului din Fărcășești, în timp ce angajatul CEO, care ieșea din schimb, este liderul Pro România în aceeași localitate.

În urma loviturii, victima s-a ales cu câțiva dinți sparți și a fost rănit grav la un ochi.

„Persoanele au abandonat pe partea carosabilă a drumului județean 674 B cele 4 traverse metalice, în lungime de aproximativ 6 metri, care ar fi fost sustrase din zona unei benzi transportoare din cariera E.M. Roșia și au părăsit locul faptei”, arată IPJ Gorj.

Poliția i-a prins pe făptași, care au vârste cuprinse între 21 și 36 de ani, și provin din Rovinari, respectiv Fărcășești, iar pe numele lor au fost deschise dosare penale pentru lovire sau alte violențe, distrugere și furt calificat.

Articolul precedentA fost votat bugetul Gorjului: Câți bani are la dispoziție Consiliul Județean
Articolul următorMinistrul Apelor și Pădurilor a promis mari investiții în Gorj