Un șofer din Târgu Jiu a contactat Poliția după ce a fost amenințat cu pistolul de un alt conducător auto, după o șicanare în trafic.

Polițiștii au reușit să îl găsească repede pe șoferul care a amenințat cu pistolul, acesta fiind un tânăr în vârstă de doar 18 ani, din Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți.

”La data de 9 februarie, polițiștii au fost sesizați de un tânăr de 27 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, despre faptul că, în urma unui conflict în trafic, o persoană necunoscută de sex masculin ar fi amenințat cu un pistol, un alt conducător auto. Din primele cercetări efectuate la fața locului a reieșit faptul că un tânăr de 20 de ani, din comuna Negomir, în timp ce se deplasa pe bulevardul Constantin Brâncuși, din localitate, în urma unei altercații în trafic, pentru neacordare de prioritate, ar fi fost amenințat cu pistolul de tânărul, din municipiul Drobeta Turnu Severin. Acesta și-a recunoscut fapta și a predat polițiștilor pistolul tip airsoft, nesupus autorizării”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj.

Articolul precedentÎncă o înfrângere pentru Pandurii: 1-3 cu CSU Craiova II
Articolul următorÎncă un primar din Gorj a fost declarat incompatibil