Pandurii Târgu Jiu a pierdut cu 2-1 pe terenul liderului Chindia Târgoviște, continuând seria neagră în liga secundă la patru înfrângeri la rând.

Cu doar trei puncte strânse în ultimele șapte meciuri, gorjenii au ajuns pe locul 10 în clasament, încă la o distanță confortabilă față de ultimul loc retrogradabil.

După un început de meci echilibrat, târgoviștenii au deschis scorul prin Liviu Mihai. Pandurul Alexandru Vodă a egalat în minutul 40, după o cursă splendidă, încheiată cu un șut pe măsură, de la 20 de metri.

Nu avea să fie, însă, egalitate la pauză. Echipa din Târgu Jiu a fost sancționată cu o lovitură de pedeapsă în minutele de final ale primei părți, după ce portarul Cotolan l-a faultat pe atacantul Chindiei, Florea.

Cristian Cerchez a tras în forță de la 11 metri și a readus-o în avantaj pe Chindia, care a bifat azi cea de-a 9-a victorie consecutivă în Liga 2.

După 16 etape, târgoviștenii antrenați de Viorel Moldovan conduc clasamentul cu 38 de puncte, cu trei mai multe decât Petrolul Ploiești, ocupanta locului 2. Pe 3, loc de baraj, este Academica Clinceni, cu 33 de puncte și un meci mai puțin disputat.

Pandurii s-a stabilizat la mijlocul clasamentului, cu 21 de puncte, pe locul 10. Echipa din Târgu Jiu a fost singura care a marcat în deplasare în etapa a 16-a din Liga 2.

Următorul meci al oamenilor lui Adrian Bogoi va fi sâmbăta viitoare, pe teren propriu, cu Energeticianul.

Articolul precedentAvertisment: ”Termocentralele din Gorj nu mai pot să ducă greul pe timp de iarnă”
Articolul următorSe schimbă semafoarele în Târgu Jiu