Cu toate că nu sunt prea mari surprize pe lista liceelor cele mai căutate de elevi în județul Gorj, în acest an niciun Colegiu Național n-a avut ultima medie de admitere mai mare de 9.

La specializarea Matematică-Informatică de la CN ”Ecaterina Teodoroiu” s-a intrat cu ultima medie 8,4. Au fost ocupate 112 locuri. La Colegiul Național ”Tudor Vladimirescu” s-a intrat cu 8,29 la ”Științe ale Naturii” și cu 8,17 la ”Matematică-Informatică”.

Singurul elev din Gorj cu media 10 la Evaluarea Națională 2019, Alexandru Ștefan Ișfan va studia la ”Matematică-Informatică”, la CNTV.

La specializarea ”Filologie” de la CN ”Spiru Haret”, tot din Târgu Jiu, s-a intrat cu ultima medie 7,97. La Colegiul Național ”George Coșbuc” s-a intrat cu 7,87 la aceeași specializare.

De cealaltă parte, există șapte licee în gorj unde ultima medie de admitere este sub 3. La Liceul Tehnologic din Runcu, la ”Mecanică”, s-a intrat cu 2,06.

După prima repartizare de admitere liceu 2019, au mai rămas nedistribuite 56 de locuri la liceele din Gorj, în special la liceele tehnologice.

Acum, tot ce trebuie să facă elevii este să depună cererea de înscriere la liceul unde au fost admiși.

Articolul precedentȘofer din Gorj, implicat într-un accident mortal în Hunedoara
Articolul următorVreme instabilă și ploi torențiale în weekend, în Gorj